Direktlänk till inlägg 25 april 2008

Helt vanlig fredag i Lissabon

Av Jonas Colting - 25 april 2008 08:35

Jag sitter och avnjuter en mörkaste kopp java på hotellfrukosten. Det här kaffet är svartare än Portugals koloniala samvete. Svartare än det svarta i Thåströms "Black Jim". Svartare än det svartaste svart i Rolling Stones "Paint it black" eller Leds "Black flag".

Jävligt svart helt enkelt.

Och resten av buffén är också helt överdådig. Portugisisk matkultur i sitt essä. I all anspråkslöshet har de dukat upp den ena läckerheten efter den andra. Och bröd i mängder. Jag får använda mig av monumental viljekraft för att inte slänga mig över vaniljbakelser och små små små delikata petit choucher. Risken är att jag skulle gå överstyr och bli som Monty Pythons Kreosot Man och att en enda liten "wafer thin chocolate mint" kunde bli min undergång....

Så jag har nöjt mig med två skivor russinbröd. Delikat givetvis. Och det efter att ha inmundigat ett fartygstonnage av frukt, ägg, grönsaker och youghurt.

Jag hade tagit en bild på buffén om jag inte hade varit så förbannat mätt.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lissabon 1994

25 april 2008 09:44

En liten "bica" innehåller koffein motsvarande 25 koppar svenskt blaskkaffe! Ride on! Men, ta max tre bicas om dagen...

 
Ingen bild

Ash

25 april 2008 10:43

haha,världsklass......

 
Ingen bild

sprintern

26 april 2008 00:55

Ash - vadå världsklass - från glädjedödaren så klart!!!! Gillar inte ohejdade beundrare utan vidhängande motivering. Tror inte Colting bara köper sånt heller faktiskt? Vad var det som var världsklass med den här textsnutten? Sorry för inklampet mitt i glädjeyran...

 
Ingen bild

staffan

29 april 2008 08:53

Trodde inte du åt bröd?

// Staffan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se