Alla inlägg under april 2008

Av Jonas Colting - 2 april 2008 01:07


Min favoritpoet är Stephen Crane, en amerikan som levde mellan 1871-1900.

Hans dikter saknar motsvarighet och är fyllda av symbolik och nyanser.


Hans mest kända dikt, om än inte min personliga favorit är "In the desert".


In the desert
I saw a creature, naked, bestial,
who, squatting upon the ground,
Held his heart in his hands,
And ate of it.
I said, "Is it good, friend?"
"It is bitter, bitter," he answered;
"But I like it
Because it is bitter,
And because it is my heart."

ANNONS
Av Jonas Colting - 2 april 2008 00:40

Idag har jag inte speciellt att berätta. Jag hade tänkt att dra till med ett roligt aprilskämt men eftersom det inte är första april längre i Sverige så hade nog många missat poängen. Och då hade jag bara fått intresseföreningen för misslynta miljöaktivister, stödgruppen för plågsamma djurförsök eller tröstforum för frigida lesbianer efter mig. Det ska vara fan att försöka vara humorironisk om det inte är första april... När jag har lite tid så ska jag highlighta några av de roligaste kommentarerna som jag får av personer  som tar _allting_som_jag_skriver_på_bokstavstroget_allvar.

Vad är det för fel på folk? I USA finns de också. De bokstavstrogna. Fundamentalisterna. De som tror att jorden är 6000 år gammal och att det värsta Gud vet är när folk friknullar utan att vara gifta. Missing the big picture, liksom....

Så utan att dra några aprilskämt så har inget annat hänt än att jag tränat 4.5 timme redan innan lunch och jag sitter nu på JW Marriott innan mitt styrkepass och min massage.

Och jag känner mig sådär.....Supreme! Skön. Fin. Nöjd. Lifeisgoodfylld.

Det här går ju bra.

Min dubbla Espresso Macchiato rullar runt i kromosombanan och solen har genomlyst mig inifrån och ut.

Så jag tänkte bara sitta här en stund till och lyssna på R Kellys "The Worlds Greatest" innan jag går ivåg och njuter lite mer av livet.

Ikväll ska jag testa min nya mandelolja och spegla mina vader.

ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se