Direktlänk till inlägg 2 maj 2008

Scandic Bike Tour dag 2

Av Jonas Colting - 2 maj 2008 10:15

I underbart friskt och fuktigt väder rullade vi ut ur Halmstad och satte med ystra ben och euforiska sinnen upp jakten på Hallandsåsen. Där kunde vi äntligen släppa på tyglarna och jobba upp lite pump i benen:)

Den friska fukten tilltog en aning i styrka på andra sidan åsen men stärkta av att vara i det bördiga Skånelandet så var det idel skratt och glamour i le peloton.

Siktet var inställt på Eslöv (Eöusleuuw) och vidare till Lund, courtesy av GPS-mannen á la Martin som styrde våra irrfärder ifrån bakre led. Dessvärre så föll Martin av tempo under de sista milen och det är en läxa för de som drar i täten på 500 watt, att man ska inte hänga av kartläsaren!

I denna vevan blev världen according to Colting lite haltande, sned och min syn blev en lång Tingstadstunnel. Detta var sannolikt en följd av kylan, matbrist och att vi inte stannat någon gång för drickapåfyllning trots mina enträgna vädjanden. Som tur var hade Pasi i sann gourmandstil packat fickorna fulla med baconmackor och jag fick tacksamt emotta denna himmelska fröjd som genast vederkvickte mitt humör. Jag vill också poängtera hur trött man blir i ögonen av fem timmars bakhjulssprut och drivregn.

Moralen var stark hela vägen och bastun i Lund var grym! Där inhalerade jag två liter medhavd quinoa, fruktsallad och sojamjölk.

I sann Luthersk stil hade vi också öppnat dagen med 3000 m simning i Halmstad på Nautilusbadet. Livin´the dream!

 
ANNONS
 
Ingen bild

JN

2 maj 2008 11:05

Bilder....vi vill se bilder!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se