Direktlänk till inlägg 20 juli 2008

Trials of Job

Av Jonas Colting - 20 juli 2008 17:53

Om det är någon som försöker följa mig på Ironmanlive.com så kan ni tyvärr sluta leta; jag har precis kommit upp till rummet efter att upplevt mekaniska problem under det första varvet på cykeln.

Vädret var underbart med hällande regn av bibliska proportioner men det gjorde det också lätt att missa många av de groparna som finns i vägen.

Efter 65 km, när jag cyklade på en bekväm femte-sjätte plats någonting så dunkade jag i bakhjulet så hela discen satte sig snett. När jag klev av så såg jag att snabbkopplingen släppt och den ena muttern åkt av.

Så där stod jag ett tag innan jag började gå mot nästa vätskestation. Efter 15 minuter kom tech-support och jag fick en ny snabbkoppling och jag kunde börja cykla igen. Tyvärr så hade jag vid det laget tappat nästan allt mitt driv och jag hade extremt svårt att komma igång igen.

Väl tillbaka i sta´n och ett riktnummer efter täten så kände jag mig helt omotiverad att fortsätta.

Så för att fortsätta med de bibliska referenserna så känns det som the trials of Job just nu och jag är frustrerat besviken på triathonlivet. En stund.

På tisdag åker jag hem och börjar träningen till VM (nu med oförstörda ben, se där en ljuspunkt!) och jag hoppas innerligen att jag förbrukat mitt konto av otur, missar och självförvållad idioti.

Nu ska jag ut och titta på Björn som fortfarande är med i matchen och vi har som sagt äntligen väder som är som klippt och skuret för oss. Det samt det faktum att både min bror och min pappa med familj är här för att kolla in tävlingen strör lite extra salt i såren just nu.

Jag ska ringa Christer Björkman och fråga om imorgon är en annan dag…

 
 
Ingen bild

Dave

20 juli 2008 18:50

Sjukt surt! Nu när du äntligen hade rätt väder!!

 
Ingen bild

Stefan Manning

20 juli 2008 19:04

Skittråkigt. Jag förstod att något var på tok när Du förvann från updaten. Nu måste Du väl ha förbrukat all otur Du har, så passa på att lämna in en Lottokupong nu. Bra kämpat, Jonas.

 
Nike

Nike

20 juli 2008 20:30

Trist Jonas! Hoppas oturskvoten är uppfylld nu då och att VM kommer gå kanonbra istället! Det är väl ändå coolare att äga på VM? ;)

http://nikes-jakt.blogspot.com

 
Ingen bild

Åsa

20 juli 2008 20:56

Nä, sicken otur! En ljuspunkt är ju som sagt att du fortfarande har fräscha ben....

 
Ingen bild

Diana

21 juli 2008 08:10

Trail of Job eller kanske ”Det är synd om människorna”?

Det enda vettiga jag minns av min gamla religionslärare var när hon sa: ”livet är som en våg; det går upp och ner”.
Nu när du har upplevt lite misär är väl suget för segerns sötma ännu större? VM nästa!

Problemet med att inte alltid vara uppkopplad är att man missar alla rolig inlägg.
Persbrandt på cykel – varför inte. SSU:s egna friskola. Hade jag fel när jag trodde att sossepolitiken redan var inkorporerad i skollivet? – se där.

 
Staffan

Staffan

21 juli 2008 09:09

Surt Jonas, skönt att du slapp skada dig iaf. Själv körde jag ner också ner i dold grop i Hindås med feta skrapsår och knäont som följd. Detta är ju dock lite värre tävling att tvingas bryta... Hoppas på bättre lycka för dig på VM!

http://www.wennerstad.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Erik

21 juli 2008 13:28

Kan du inte ta och lära Björn ngt om löpning? 860:e löptid är ju en lite tråkig uppföljning av bästa cykel.

 
Ingen bild

sprintern

21 juli 2008 17:41

Sam & Dave och Elvis - du är helt rätt ute vad gäller musiken. Ha det bra :))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skapa flashcards