Direktlänk till inlägg 31 juli 2008

Spring! Spring! Spring! Spring! Spring!

Av Jonas Colting - 31 juli 2008 09:46

Nu händer det! Jag, 27 km skog och en miljard syreatomer...

 
ANNONS
 
Ofelia

Ofelia

31 juli 2008 10:14

Jag läste förresten på din hemsida att du gillar en bok av Sture Dahlström. Ett tips är också "Den store Blondino" om du inte redan läst den.

http://ofeliakommeriform.blogspot.com

 
Anders Carlsson

Anders Carlsson

31 juli 2008 12:19

Syreatomer? Nej, de kände jag inte av när jag var ute och sprang i dag i alla fall.

http://anderscarlsson.blogg.se

 
Ingen bild

Pp

1 augusti 2008 12:31

Fattar inte...
Endorfinpop?

 
Ingen bild

jarbin

1 augusti 2008 12:53

Hm, Ledin var aldrig någon höjdare så med hästvideon får jag bekräftat att jag inte tillhör målgruppen, men du kanske tar låten på allvar och identifierar dig med hästen...
Borde inte du vara i Kalmar idag?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se