Direktlänk till inlägg 10 augusti 2008

Sport vi glömt

Av Jonas Colting - 10 augusti 2008 15:26

I reflektion över gårdagens inlägg om svenska boxares konstanta misslyckanden så måste jag också addera ytterliggare ett undantag och också det från -88; svensk boxnings gyllene år och undantaget som bekräftar regeln.

Det var ju då som George Scott; eller Cramne som han hette då eller om det är tvärtom whatever; vann OS-silver för att sedan avancera upp till proffsboxningens gladiatorspel och bli en extremt långsamt pratande individ (har ni hört killen i en intervju, hur mycket kan man dra på vokalerna egentligen..?)

Ytterliggare sport som bör skickas in i glömskans spindelväv var mitt deltagande på det regnförföljda Herkules Stordåd. Uppenbarligen har den senaste veckans intensivträning samt gårdagens tävling tagit större tribut än vad jag trott och en lugn morgonjogg gav mig onda aningar om att det kanske inte var någon bra idé att springa fort idag...

Så jag simmade OK och cyklade sedan försiktigt runt kurvor och rondeller eftersom jag tycker att en vurpa per helg räcker. När jag växlade ut till löpningen med Johan Lundin så kände jag mig tillräckligt stram och öm i mina baksidor att call it a day för framtida investeringar istället.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Johan Ksd

11 augusti 2008 11:00

Klokt gjort av dig!

 
Ingen bild

cpt Haddock

11 augusti 2008 14:19

Om en toppboxare och en topptriatlet skulle göra en full ironman på ca 12-13h sida vid sida och sedan köra en 30 minuters rond i en dubbelt så stor som vanlig boxningsring. Undrar vem som skulle vinna. Det är en sport jag skulle vilja se!

 
Ingen bild

Christian

11 augusti 2008 15:40

Du kom i alla fall till start på Herkules Stordåd :) Det glömmer vi inte :)
Ha det
Christian

 
Ingen bild

mr loverlover

11 augusti 2008 17:49

Saxat:

Den enda godtagbara ursäkten till att bryta en tävling är om man är skadad. Annars skall man fullfölja.

av Stefan den 3 augusti 2008

 
Ingen bild

Niclas

12 augusti 2008 15:55

mr loverlover> Håller med citatet, bra att riskera skada innan VM.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jonas Colting - 22 oktober 2010 09:53

Från och med i eftermiddag så bloggar jag på http://nyheter24.se/blogg/coltings-den-nakna-sanningen/ ...

Av Jonas Colting - 17 september 2008 15:39

Internet á la traudlaus finns absolut inte i den lilla enklaven av on som jag ar pa. Jag skriver pa en stor och konstig stationar dator som snarare ser ut som ett videospel eller sa... Darfor blir det tunt pa Coltingblogg denna veckan. Semester pa al...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 21:10

Jag har skrivit en artikel om Ö till Ö som finns att läsa på Slowtwitch; http://www.slowtwitch.com/Features/Island_To_Island_-_The_toughest_one-day-race_in_Sweden__524.html Engelsk läsövning! ...

Av Jonas Colting - 15 september 2008 15:33

I fredags flög jag till New Jersey för att träffa Dr Phil och initiera ett coach/client-samarbete med honom.. Jag pratar alltså om "the other Dr Phil"; dr Phil Skiba som är en mycket välrenommerad idrottsläkare och triathloncoach. Efter 18 års egenco...

Av Jonas Colting - 11 september 2008 22:51

  Google Translator gör verkligen ett bra jobb! Vem har varit svenskspråkskonsult egentligen; Dr Alban?     Notes from the redaktionsmötet on planning for Saturday's sports broadcasts;    - Annika Sörenstam played his last Danish competition last...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se